Fertilitate cu orice pret

Posted on by 5 comments

Ce nu ar face femeile pentru a deveni Mame? Putine lucruri, iar doctorii mai sarlat intreprinzatori din fire stiu asta.
Dr. George Vasilescu, medic primar ginecolog, specialist in infertilitate, medicina reglarii fiziologice si medicina antiaging, este exemplul perfect.

Ce mai e si Medicina Reglarii Fiziologice?
thumb_dr-vasilescu-george

O nouă metodă de tratament a problemelor ginecologice, o combinație eficientă între medicina occidentală și cea alternativă. Doctorul George Vasilescu, medic primar ginecolog – specialist infertilitate de cuplu în cadrul Clinicii Ginestetica, recomandă alegerea acestui tip de tratament datorită eficienței sale și, nu în ultimul rând, datorită lipsei oricăror efecte secundare.

Eficienta cu lipsa oricaror efecte secundare?! Aceasta este parola secreta a Asociatiei Sarlatanilor de Pretutindeni, la cuvintele astea o alarma ar trebui sa sune ca nebuna in capul oricarui om rational.

Metoda presupune ca pe langa tratamentul standard, medicul incurajeaza (pentru un pret modic) si:

pregatirea organismului pentru actul conceptiei, prin detoxificare si regenerare – iar in acest sens de real ajutor este cura balneara, terapie cu namol sapropelic peloidogen, apa sarata, naturopatie si homeoterapie

O gramada de vaci de muls, nu? Sa vedem cate vaci mulge Dr. Vasilescu:

COW1Homeopatia Ginecologică, promovata atat de el, cat si de Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar Obstetrica-Ginecologie.81957_2

Homeoterapia este recomandată înainte de începerea tratamentelor pentru infertilitate (stimulare ovariană, inseminare intrauterină sau fertilizare in vitro) sau doar ca unică metodă de tratament.

şi-a dovedit eficienţa în reglarea şi sincronizarea mecanismelor imuno-endocrine ale corpului uman perturbate în multe afecţiuni, inclusiv în infertilitate

pinocchioEste o minciuna sfruntata. Nu numai ca nu exista aceste dovezi, ci chiar s-a demonstrat contrariul, ca efectele homeopatiei nu sunt diferite de efectul placebo. Dar o minciuna spusa din spatele unui halat alb si a unor titluri profesionale este usor de crezut. Iar cand vrei sa fii mama, ai crede orice si ai plati chiar si pentru lucrurile in care nu crezi.

Desigur, nu doar femeile infertile pot beneficia de sansa a fi pacalite, ci practic oricine cu probleme ginecologice sau endocrinologice. Iata cum se pot scoate bani nu numai din piatra seaca, ci si din apa chioara! Donald Trump, zgarie-te pe ochi, ma duc sa-mi umplu cada de baie!

 

COW2Tratamentul balnear bazat pe bai si irigatii cu apa sarata hiperconcentrata, electroterapie si namol sapropelic peloidogen. suzana-pretorian-150x150La Cabinetul de Ginecologie al Bazei de tratament a Hotelului Danubius Sovata, acolo unde doctorul George Vasilescu lucreaza impreuna cu Dr. Susana Pretorian si alti colegi. Procedurile pe care puteti arunca banii sunt:

  • O cura interna cu namol sapropelic peloidogen, in forma de tampoane intravaginale.

Teoria e ca namolul contine fitohormoni care favorizeaza fertilitatea. Ce te faci insa cand nu exista niciun studiu serios care sa sprijine aceasta afirmatie? Speri ca aceste Tampaxuri cu fitohormoni nu au in realitate efecte, caci daca au, e posibil sa fie chiar daunatoare. In lumea stiintifica exista numeroase ipoteze privind efectele nocive ale fitohormoilor, printre altele si asupra fertilitatii.

In plus, e absurd sa crezi ca niste cantitati infime de fitohormoni, cu potenta inferioara hormonilor umani si despre care nu se stie cat de mult se absorb intravaginal, ar putea creste cu 10-15% eficacitatea fertilizarii in vitro, atata timp cat inainte de procedura de fertilizare se administreaza oricum tratamente hormonale in doze mari. E ca si cum ai crede ca te imbeti dintr-o picatura in plus in paharul cu vin…

  • Spalaturi vaginale zilnice cu apa sarata, care curata bine zona intima feminina. face-palm-woman-620x400

Precum cei mai educati dintre noi stim, spalaturile vaginale cresc riscul de:  infertilitate, favorizeaza infectiile microbiene, candidoza, contactarea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv HIV, boala inflamatorie pelvina si cancerul de col.

 

COW3Ginestetica, ultima vaca de muls:

Dupa consultul ginecologic, o evaluare estetica a fetei, gatului si mainilor, apoi recomandarea si efectuarea unor proceduri personalizate (peeling, microdermabraziune, biorevitalizare / rehidratare). Scopul este acela de a parcurge in bune conditii sezonul rece.

Asta pentru ca nu toate femeile avem probleme ginecologice, insa se stie ca toate ne dorim sa fim mai frumoase, iar doctorul Vasilescu nu vrea sa ne lipseasca pe niciuna de onoarea de a-i oferi bani.

La multi ani, fetelor! Haideti sa fim si destepte!

5 comments on “Fertilitate cu orice pret

  1. shouldn’t people just fuck more first?

  2. asta am vrut sa spunem si noi dar nu stim sa ne exprimam asa concis

  3. […] Despre doctorul George Stefan Vasilescu si doctorita Suzana Pretorian, niste “clienti” vechi de-ai nostri a caror activitate pacalitoare am mai descris-o cu alta ocazie. […]

  4. […] vaginului cu aburi calzi (de pelin sau nu) e o idee proasta si riscanta. Asa cum am mai spus in alte articole, spalaturile vaginale altereaza pH-ul local si predispun la infectii, boli cu transmitere sexuala, […]

  5. Chiar ca te ieie de cap cate vezi si auzi. mai bine mergi la ginecologul tau si se rezolva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *