Noua medicina germanica – propunere pentru o profilaxie eficienta

Posted on by 1 comment

Asemeni mafiilor, marile sarlatanii internationale au o structura ierarhica, fie ca poarta numele de Scientologie, fie (mai pompos) de Noua Medicina Germanica. In cazul celei din urma, el capo di tutti capi este Ryke Geerd Hamer.
Un Grig Bivolaru un pic mai periculos si mai putin carismatic.
Un “doctor” antisemit si criminal caruia i-a fost retras dreptul de practica, urmarit penal si condamnat in diferite tari.
Ryke-Geerd-Hamer-1

Pe scurt, domnul Hamer sustine ca toate bolile au drept cauza conflicte psihice si ca agentii patogeni (bacterii, virusuri) sunt de fapt folositori si apar in faza de vindecare (asta atunci cand le recunoaste existenta). Deci tratamentele conventionale (vaccinurile, antibioticele, chimioterpia) fac mai mult rau decat bine, corect? Corect.

Despre cum se pot demonta cu usurinta aceste minciuni, mai pe larg aici:

http://insulaindoielii.ro/2015/01/12/cancer2nmg/

http://www.sciencebasedmedicine.org/the-iron-rule-of-cancer-the-new-german-medicine-and-cancer-quackery/

Daca mai era nevoie de argumente… caci sunt niste teorii pe care si un pasionat de alchimie sau astrologie le-ar considera niste tampenii, presupunand ca neuronii i-ar functiona corespunzator.

Inexplicabil, aceste baliverne si-au gasit numerosi adepti in Romania, iar domeniul cel mai infloritor este cel al cancerului, desi Noua Medicina Germanica este (desigur) un panaceu universal. Intamplator? Sau poate pentru ca acolo nu duc lipsa de carne proaspata: pacienti disperati, gata sa faca si sa creada orice pentru o speranta. Si cand medicina traditionala este, vai, atat de prudenta in a oferi procente si ani de viata, iar alternativa este doar optimism si promisiuni fara limite… alegerea e clara.

Care e explicatia pentru care niste oameni cu educatie superioara medicala s-au dezis total de ratiune si tot ce au invatat de-a lungul carierei?

Le oferim prezumtia de prostie sau nebunie? E greu sa oferi aceste scuze, cand au niste profituri maricele de pe urma tragediilor si naivitatii altora.

Ridicam din umeri si declaram ca naivitatea se plateste? E greu, cand victimele sunt niste oameni disperati, iar sarlatanii isi folosesc titlul de doctor pentru a-i convinge. Sau cand sunt implicati si copiii acestor persoane naive.

Desi exista personaje mai vizibile in media (ca Olivia Steer) care sprijina aceste curente anti-chimioterapie, anti-vaccinare si pro-vindecare prin mentalizare, doctorii sunt de departe cei mai periculosi. Ei se folosesc de titlul profesional (titlu care poate fi obtinut cu extrema usurinta, dar retras cu greutate) ca validare a minciunilor si metoda de convingere a celor fara pregatire medicala.

J´accuse:

Dr. Crina Veres:

crina_veres

Dr. Raluca Costache:

 ralucacostache

Dr. Iustin Lois:

dr._iustin_lois

Dr. Catalin Luca:

Sanatate cu dr Catalin Luca

Cand va lua Colegiul Medicilor o pozitie oficiala si cand vom vedea sanctionari in cazul celor care isi folosesc titul de medic pentru a face propaganda impotriva chimioterapiei sau a vaccinarii?

Este nevoie de cazuri tragice si procese de malpraxis sau se poate face o profilaxie a acestei infectii numita Noua Medicina Germanica? Sunt doctorii (si toate persoanele rationale) datori moral sa militeze impotriva acestor practici periculoase?

washington_dc_014_arlington_cemetery_headstones_rows_big

One comment on “Noua medicina germanica – propunere pentru o profilaxie eficienta

  1. […] Arta detoxifierii cu doctoriţa Raluca Costache, practicantă a Noii Medicine Germane, indexată mai demult în colecţia noastră […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *